Accentuate Theme
 

Avantaje

Profesionalismul de care dam dovada prin fiecare imobil realizat depaseste asteptarile competitorilor nostri, iar inovatia designerilor nostri lasa oricui gustul de bon-art.Shadow

verdele plin de speranta

Green Park. 100 ha de parc si padure. O mare de verde, in mii de nuante, care iti bucura ochiul, iti reincarca bateriile si, cel mai important, te tine departe de doctor. Spatiul inconjurator ne influenteaza starea psihica, ne modeleza personalitatea si chiar ne (re)dimensioneaza intelegerea lumii in care traim.
Poate astfel un ansamblu residential sa ne incarce cu energie pozitiva?
Poate sa reduca efectele stresului zilnic?

De ce Noi , TNG - The Nova Group?

Pentru ca seriozitatea a fost probata in peste 29 ani de experienta.
TNG este un grup de investitii european care activeaza in numeroase industrii din Estul Europei, unde Romania ocupa un loc special in cadrul grupului.
Incepand cu infiintarea companiei, in 1982, TNG a incheiat mai mult de 40 de tranzactii cu o valoare agregata de mai mult de 500 mil. €. Succesul companiei se bazeaza pe experienta si complexitatea echipei de investitii, cu membri din diferite ramuri ale economiei, de la consultanti in strategie la specialisti in finante.
Relatia companiei noastre firmele din portofoliu este una pe termen lung. Increderea acordata partenerilor este transpusa in investitiile pe care le derulam pentru aceste companii, sincronizandu-ne cu nevoile echipelor manageriale ale acestora. In acest fel, firmele din portofoliu pastreaza la un nivel minim datoriile din imprumuturi si isi indreapta energia catre dezvoltare.
Echipa de profesionisti care se ocupa de investitii adera la cele mai inalte standarde iar prezenta noastra in Romania se datoreaza filozofiei noastre de a imbina intr-un mod mutual avantajos diferitele ramuri in care activam.

Home

cine construieste?

Compania Baumeister este o firma cu capital integral german, infiintata in anul 1997. Intr-un mediu competitiv si dinamic, compania a avut o evolutie ascendenta pe piata constructiilor si serviciilor din domeniu, castagandu-si o pozitie intre cele mai importante firme de profil din Romania.Cu un management modern, personal tehnic cu inalta calificare, prin utilizarea celor mai moderne tehnologii si echipamente, precum si o organizare si planificare eficienta a lucrarilor, grupul de firme Baumeister s-a impus prin lucrari complexe si diversificate, acoperind toata aria de produse si servicii precum: ansambluri rezidentiale (vile si blocuri de locuinte), centre comerciale, parcuri logistice si linii de fabricatie, lucrari edilitare (drumuri, poduri, retele de apa si canalizare), chiar si hidrocentrale si statii de epurare.Grupul de firme Baumeister va pune la dispozitie cunostintele sale in domeniile: reglementari generale privind domeniul constructiilor, structuri - beton armat, precomprimat, sarpanta metalica, utilitati publice - incalzire, climatizare, ventilatie instalatii sanitare, curenti slabi, studii de pret pe lucrari de structura, instalatii, finisaje, decoratiuni, managementul lucrarilor de executie si organizare de santier..Incepand cu anul 2004, compania Baumeister face parte din TNG - The Nova Group.

de ce green park bucov

Green Park Bucov este primul proiect rezidential dezvoltat de TNG in Bucov. Situat intr-o frumoasa zona impadurita, la numai 10 minute de centrul Ploiestiului, cartierul va avea 2.000 mp de spatii de joaca, 12.000 mp de spatii verzi si 2500 mp spatii retail-market.
» In Green Park aerul este de foarte buna calitate concentratiile de SO2, Co2, No2, CO, Cd sunt mult sub nivelul celor din cartierele Ploiestiului.
» In Green Park Casele sunt construite intr-o zona neinundabila, conform celor mai exigente norme antirisc si antiseismic, cu materiale de buna calitate.
» In Green Park Datorita solutiilor tehnice si termosistemelor folosite, casele au randamente termice ridicate.
» In Green Park ai toate utilitatile din oras : Apa,Gaze,Curent Electric,Canalizare, Alei asfaltate
» In Green Park ai acces la transport public catre Ploiesti
» In Green Park construim cu cele mai bune materiale de pe piata, la un pret cu 40%-50% mai mic decat al unui apartament nou din Ploiesti.
» In Green Park ai siguranta si iluminat integral pe timp de noapte
» In Green Park ai un parc de 100 ha la doar 300 m. Cele 100 de hectare de parc ce marginesc ansamblul pe doua din cele trei laturi, actioneaza ca un filtru natural impotriva poluarii chimice si fonice.


Divider

noutati

Big Announcement
6-9 aprilie 2011 PRAHOVA CONSTRUCT AMBIENT

Green Park Bucov a fost prezent pe platoul Casei Sindicatelor Ploiesti, pe perioada targului EXPO 2011.

Divider

Parteneri

Contact