Accentuate Theme
 

green park bucov

Profesionalismul de care dam dovada prin fiecare imobil realizat depaseste asteptarile competitorilor nostri, iar inovatia designerilor nostri lasa oricui gustul de bon-art.Shadow

design

Green Park Bucov, cu un design atragator, construit pentru un stil de viata confortabil si modern, este situat intr-un cadru natural deosebit, in apropierea Gradinii Botanice Bucov si a Parcului Constantin Stere.

 

constructii

Green Park Bucov este compus din 84 de case, din care 72 insiruite grupate cate 4 si 12 individuale. Suprafetele loturilor sunt intre 155.00 mp si 215.00 mp pentru casele insiruite si pentru casele individuale intre 305.00 mp si 340.00 mp.

 

Home

AMPLASAMENT

In apropierea orasului Ploiesti, Bucovul ofera prahovenilor o oaza de liniste si verdeata. Avand o suprafata de peste 100 ha, parcul poarta numele lui Constantin Stere, scriitorul si omul politic implicat in infaptuirea Unirii Basarabiei cu Romania, in 1918.
Finalizata in 2006, Aleea Scriitorilor contine, alaturi de bustul lui Constantin Stere, busturile altor 10 mari scriitori contemporani cu el: Garabet Ibraileanu, Nicolae Iorga, Mihail Sadoveanu, Octavian Goga, Alexei Mateevici, Liviu Rebreanu, Calistrat Hogas, Gala Galaction, George Toparceanu, Al. Bratescu Voinesti.
La doar cinci minute de acest proiect exista Gradina Botanica Bucov.
Gradina botanica de la Bucov face parte dintr-un amplu proiect, care va contine un acvarium, un vivarium, un centru pentru energii regenerabile, sere de expozitie si de productie, teatru de vara, precum si cabinete de cercetare si laboratoare.
Gradina botanica va ocupa o suprafata totala de 15 hectare si va fi structurata in patru tipuri de gradini: cu specific francez, italian, chino-japonez si englez. Serele se vor intinde pe suprafete de 200 - 300 metri patrati si vor fi populate cu plante exotice.
In gradina botanica urmeaza sa fie construita si o piramida cu subsol, parter si patru etaje. Peste 40% din suprafata piramidei va fi acoperita cu panouri solare, pentru a asigura energia electrica necesara functionarii gradinii botanice.
In interiorul piramidei vor functiona: un planetarium, galerii expozitionale, un centru media, o biblioteca, sali pentru organizarea de seminarii si birouri.

Se estimeaza ca valoarea investitiei va fi de 18 milioane euro.

VEZI GALERIE FOTO


Divider

noutati

Big Announcement
6-9 aprilie 2011 PRAHOVA CONSTRUCT AMBIENT

Green Park Bucov a fost prezent pe platoul Casei Sindicatelor Ploiesti, pe perioada targului EXPO 2011.

Divider

Parteneri

Contact