Accentuate Theme
 

noutati

Suntem in permanenta in contact cu dumneavoastra .Shadow

expo 2011 6-9 aprilie

In perioada 6-9 aprilie 2011 am promovat proiectul Green Park Bucov , in cadrul expozitiei PRAHOVA CONSTRUCT AMBIENT , organizata de Camera de Comert si Industrie Prahova, aflata la cea de-a XII-a editie, expozitie nationala de constructii, materiale de constructii, instalatii, amenajari interioare si exterioare, dezvoltare parcuri rezidentiale si industrial.

Expozitia, care de-a lungul celor 11 ani de existenţă, a devenit un real „catalizator” al soluţiilor eficiente ce-si gasesc aplicabilitate in sectorul construcţiilor, s-a desfasurat in perioada 6 – 9 aprilie 2011, intr-un pavilion modular amplasat in zona ultra-centrala a Municipiului Ploiesti. “PRAHOVA CONSTRUCT-AMBIENT” constituie ,prin tematica sa cuprinzatoare si generoasa, prin potentialul deosebit pe care-l reprezinta piata prahoveana, o eficienta platforma de promovare a firmelor prahovene si a celor din intreaga tara oferind posibilitati multiple pentru realizarea contactelor de afaceri. Detalii

In cadrul targului am prezentat proiectul Green Park prin pliante,flyere si material promotionale. Timp de 8 ore in fiecare zi , persoane special pregatite in vederea prezentarii proiectului au expus avantajele principale : pozitionare,pret si calitatea materialelor.

Home

 

 


Divider

noutati

Big Announcement
6-9 aprilie 2011 PRAHOVA CONSTRUCT AMBIENT

Green Park Bucov a fost prezent pe platoul Casei Sindicatelor Ploiesti, pe perioada targului EXPO 2011.

Divider

Parteneri

Contact